‘Creativity creates happiness’

Kledingreparatie en fourniturenwinkel Verrassend Passend

Bij Verrassend Passend repareren we kapotte kledingstukken. Daarnaast kunt u in onze fourniturenwinkel terecht voor alles wat u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan met naald en draad of breipennen. Kom eens bij ons langs voor uw naaibenodigdheden of gewoon als u wat inspiratie kunt gebruiken.

Kledingreparatie in ons naaiatelier

Hangt de voering los in uw fijne winterjas? Gaat de rits van uw favoriete jurk niet meer dicht? Bent u wat afgevallen of juist aangekomen? Schrijf uw kleding niet direct af; meestal kunnen we de stukken nog heel mooi herstellen of aanpassen. In ons naaiatelier voeren we alle voorkomende reparaties en veranderingen aan kleding uit. 

 

Liever wat langer de tijd nemen

De gemiddelde levertijd is een week. Voor grotere reparaties en veranderingen geldt een langere levertijd, afhankelijk van de drukte van dat moment. We nemen liever de tijd voor goed werk dan dat we het vliegensvlug, maar niet goed genoeg doen. Op uw bruiloft uit uw kostuum gescheurd? Geen zorgen. Als er sprake is van spoed zetten we natuurlijk alle zeilen bij om u in no time te helpen.

Meer weten over kledingreparatie?

Fourniturenwinkel in Culemborg

Voor de hobbyisten, beginners en professionals hebben we diverse handwerkartikelen en naaigerei van goede kwaliteit. We verkopen bijvoorbeeld polyester, katoenen, zijde, quilt- en supersterk garen van Gutermann, maar ook glans-, lurex-, heavymetal-, spectra- en bobbinfilgarens van Madeira. Daarnaast vindt u bij ons ritsen, schoudervullingen, vlieseline en meer. Bestel bij ons ook luxe naai- en handwerkboxen, loupelampen of paspoppen.

 

Een kledingstuk of tas opvrolijken?

Kies voor het pimpen van stoffen uit ons ruime kleinvakassortiment van de merken Prym Brouwer en Pronty. Een leuke, eigenwijze applicatie- en knopencollectie voor kinderen (en volwassenen) en niet te vergeten het uitgebreide kralenassortiment met de bijbehorende sluitingen.

 

Breigaren voor babykleding en accessoires

Een babytruitje, sloffen of een teddybeer. Het ene breiwerk is het andere niet. We verkopen daarom breigaren van Phildar en Rico dat geschikt is voor het breien van kleding en accessoires. Het zachte breigaren past precies bij babykleding en knuffels.

 

Handwerkartikelen

We verkopen borduurgaren en borduurpakketten van DMC, Lanarte, Thea Gouveneur en Maria van Scharrenburg. Daarnaast vindt u in onze naaiwinkel een collectie borduurpatronen en kralen- en stoffenpakketjes van onder meer Lavender & Lace en Mirabillia. Advies nodig? We helpen u graag op weg of verder als u even vast zit met een project.

Meer weten over onze fourniturenwinkel?

(Hobby)stoffen en patronen

"Sewing mends the soul'’, zegt men. Kruipt u het liefst zelf achter de naaimachine? Kom dan eens snuffelen tussen onze collectie stoffen. Verder kunt u bij ons in de stoffenwinkel naaipatronen bestellen, zoals Vogue- en Butterickpatronen.

 

U betaalt de gekozen patronen vooraf in de zaak en krijgt het patroon vervolgens via de post thuisbezorgd. Burdapatronen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Meer weten over stoffen en patronen?

Voor stoffen, handwerkartikelen of kledingreparatie gaat u naar naaiatelier en fourniturenwinkel Verrassend Passend.

Prijssestraat 2

4101 CR Culemborg